Thaise Beef in Panang curry (Panang nua)
Ingredienten voor 4 personen:
Biefstuk 400 gram
Kokosmelk
150 ml
Panang curry 2 eetlepels
Suiker 2 eetlepels
Vissaus 2 eetlepels
Limoenblad 4 blaadjes
Spaanse peper 2 stuks
Olie 3 eetlepels
Bereidingswijze:
1) Snij de biefstuk in dunne reepjes
2) Doe de olie in de pan op een lage vuur. Voeg vervolgens de Panang curry toe en meng ze goed door elkaar.
3) Voeg de biefstuk toe en laat de curry goed intrekken. Doe dan daarna een derde van de kokosmelk erbij.
4) De spaanse peper en limoenbladen de helft van de kokos melk er door heen doen.
5) Voeg de smaak toe met suiker en vissaus. Maakt he af met het laatste deel van kokosmelk en strooi de limoenblad overheen voor de heerlijke geur.